Stöpler technische service

Stöpler Technische service

Stöpler Services staat altijd voor u klaar om te helpen bij storingen of technische vragen. Wij beschikken over 12 service engineers om reparaties, service en onderhoud uit te voeren op onze medische systemen. Een team van projectmanagers coördineert hierbij de omvangrijke werkzaamheden en houdt zich dagelijks bezig met nieuwbouw en modificaties van medische installaties volgens de laatste wet- en regelgeving. Voor privéklinieken faciliteren wij de volledige medische techniek. Hierbij bieden wij één aanspreekpunt voor storingen, onderhoud, technisch advies en alle overige medisch technische zaken.

Onze service engineers werken dagelijks in een medische omgeving en zijn hierdoor goed bekend met OK-procedures en de huidige wet- en regelgeving voor systemen in medische ruimtes. Dankzij de spreiding van onze engineers binnen de Benelux kunnen wij snel optreden wanneer er met spoed hulp of assistentie nodig is. Tevens bestaat het serviceteam van Stöpler uit een backoffice waar een servicelijn continue bezet wordt door onze servicecoördinatoren die direct kunnen schakelen met onze engineers.

Highlight

OR1™ AIR Installatie Bergman Clinics

Eind 2019 hebben wij voor Bergman Clinics Naarden, de 10 jaar oude Karl Storz OR1™ NEO digitale OK-systemen mogen vervangen voor de nieuwste meest compacte OR1™ AIR systemen. De operatiekamers zijn weer klaar voor de toekomst door het gebruik van de nieuwste hardware en software, welke modulair uit te breiden is met allerlei waardevolle toepassingen, zoals Karl Storz SCENARA® en Artificial Intelligence. Tevens is de OR1™ AIR significant kleiner dan het oude NEO systeem. Waar voorheen gebruik gemaakt werd van een technische serverruimte, kan dit systeem gemakkelijk op de chirurgische pendel staan. Het systeem wordt volledig bediend vanaf het geïntegreerde touchscreen,  waarmee de totale audio en videomanagement in en uit de operatiekamer wordt geregeld. Het systeem kan standaard o.a. beelden routeren in 3D en 4K-60Hz, 2 kanalen simultaan opnemen in 3D en 4K en archiveren naar elke ZIS/EPD/PACS systeem. Tevens is het mogelijk om via een beveiligde verbinding zowel in huis als overal ter wereld live mee te kunnen kijken en bi-directioneel te communiceren.

Highlight

Nieuwbouw Zaans MC

Medio 2016 heeft Stöpler intensief meegewerkt aan de nieuwbouw van het Zaans medisch centrum. Op verschillende afdelingen werden meer dan 165 systemen van Trumpf Medical geïnstalleerd. 

Zaans medische centrum heeft hierbij gekozen voor de zogenaamde TruPort pendelsystemen die modulair zijn in te richten. Een groot voordeel aangezien de inhoud en indeling van deze pendelsystemen op een later tijdstip zeer eenvoudig kunnen worden aangepast. Ook het gehele assortiment van accessoires kunnen zonder enige aanpassingen eenvoudig worden toegevoegd of verhuizen naar een ander pendelsysteem op een van de overige afdelingen in het ziekenhuis. Op termijn betekend dit een kostenbesparend systeem gezien de werkwijze in de zorg geregeld veranderd en aangepaste pendelconfiguratie hierbij onvermijdelijk is.
 

Highlight

Uw scopenpark in beeld met ScopeControl® van Dovideq

Stöpler is gestart met de distributie van ScopeControl (starre endoscope tester) en GuideControl (lightkabeltester) in de Benelux. 

Deze nieuwe DOVIDEQ-producten zullen ons dankzij hun continue monitoring, objectieve criteria, historische gegevens en uitgebreide rapportage, inclusief foto's nog beter helpen bij onze repair-exchange acties van starre scopen. We zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit van Karl Storz-endoscopen en dat wordt beter geïllustreerd door deze apparaten bij het vergelijken van de TCO met andere merken.

De DataMatrix-code op al onze endoscopen en kabels, samen met de scan-mogelijkheden in DOVIDEQ's EndoscopeManager geeft ons de mogelijkheid om nog sneller te werken an we al doen met nog minder moeite en minder kans op fouten. Klanten kunnen de uptime van hun endoscopen volgen en indien nodig uitwisselen met slechts 1 klik op een knop.

Multi vendor services

Naast gerichte service op onze eigen producten, bieden wij tevens merk-onafhankelijke onderhoudservice als een totaalpakket. Met name voor de kleinere zorgconcerns kunnen wij u ontzorgen van alle technische vraagstukken en het administratieve werk dat hiermee gepaard gaat. 

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen asset managementsysteem en onze service tool waarin wij een volledige historie bijhouden van uw apparatuur. Wij hebben een breed netwerk aan contacten om zeer snel hulp te kunnen bieden bij reparatie en onderhoud. 

Al deze service verloopt voor u via een en hetzelfde contact binnen Stöpler. Hierdoor hoeft u geen moeite of tijd te stoppen in het uitzoeken van de juiste gegevens en contacten. 

Technische training en gebruikersopleiding

Stöpler verzorgt uitgebreide opleidingen en instructies aan het ziekenhuispersoneel. Om een goede basiskennis te krijgen van uw nieuwe apparatuur verzorgen wij gebruikerstrainingen, aangevuld met de instructies om veilig met de apparatuur te kunnen werken. De training vindt plaats in meerdere sessies, zodat elke gebruiker in de gelegenheid wordt gesteld om kennis te kunnen opdoen van het systeem. 
Een vervolg hierop is een applicatietraining, waarbij hands-on in een klinische omgeving met de apparatuur gewerkt wordt. Onze productspecialisten assisteren graag uw medewerkers teneinde alle functionaliteiten van de apparatuur optimaal te kunnen benutten.

Onderhoud en servicecontracten

Stöpler staat op de Nederlandse markt bekend als dé leverancier van medische producten en diensten. En met goede reden, want met meer dan 100 jaar ervaring in de gezondheidszorg, is Stöpler trots op zijn toonaangevende positie in de markt. 

Een compleet assortiment en kennis van de nieuwste, internationale ontwikkelingen is van groot belang maar het is niet de reden waarom zorgverleners voor Stöpler kiezen. De betrouwbaarheid van de technische apparaten die Stöpler levert is de basis van ons succes. Wij beperken ons niet tot de levering van producten, maar dragen ook zorg voor een continue beschikbaarheid van services en apparatuur.

Wij kunnen verschillende onderhoudsvormen aanbieden, waarbij u de keuzemogelijkheid heeft een servicevorm te kiezen die het beste bij u past. Alle onderhoudsvormen komen overeen met de nieuwste Standaard Service Overeenkomst (SSO) zoals gezamenlijk opgesteld door de WIBAZ, NLVIG en FHI.