Vertegenwoordiging door Stöpler

Vertegenwoordiging door Stöpler

Met meer dan 45 vertegenwoordigers in de Benelux heeft Stöpler een groot bereik en netwerk binnen de medische sector. Tot ons netwerk behoren o.a. ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen, dierenartspraktijken en nog veel meer partijen van de 1e tot de 2e lijns zorg. 

Wij geloven in de kracht van kwaliteit en bieden onze klanten daarom alleen hoogwaardige en bewezen producten. Onze klanten opereren in een dynamische wereld, waar overheidsbeleid en regelgeving een continue druk op budgetten en middelen leggen. Wij zijn daarom ook continue op zoek naar innovatieve producten, die passen bij de belangrijke thema’s en trends van vandaag, of het nu kostenefficiency, veiligheid of bijvoorbeeld hygiëne betreft. Exclusiviteit is voor ons een cruciale factor bij het aangaan van elke samenwerking, aangezien iedere activiteit een investering vooraf vergt en ons portfolio zich hierdoor steeds meer onderscheidt. Op deze manier versterken alle merken in ons portfolio elkaar.

 

Passen uw producten in ons portfolio en binnen onze visie dan komen wij graag in contact met u! U kunt ons e-mailen of bellen. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.